Начало
 Новини
 Породи котки
 Хороскоп
 Ветеринар
 Конкурсът!
 PET индустрия
 KIS KIS за котки
 Любопитно
 Организации
 Арт и глезотии
 Библиотеката
 Списанието!
 Развъдници
 Links
 За контакти

RA

Lubimci

Helmi Flick Cat Photography

 

 Конкурсът!

2 Временни резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от СОФИЯ!
2006.12.31

Представяме ви ветеринарните лекари от гр. София, които до края на 2006 са номинирани от вас! Радваме, че идеята на конкурса ни се посреща с одобрение от собствениците на домашни любимци. Препоръчайте ни лекар - спасете живота на нечий друг домашен любимец!:))


2 Искам да участвам! КАК?
2006.08.282 Временни резултати - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от други градове
2006.08.282 Национален ветеринарен конкурс "Препоръчайте ни лекар!" ИДЕЯТА
2006.03.082 Наградените участници с мнение за лекар - първи жребий
2006.03.08

Първата награда от конкурса ни бе топла дрешка с две лица за домашния любимец и изложбен шампион през 2005 черния дакел Амор. Можете да го видите на снимката гордо застанал, облечен в новата си придобивка:)) Очаквайте втория жребий с награди, честно спечелени от собствениците за домашните им любимци. Остават общо 50 награди!


2 Нашите партньори и приятели в този проект
2006.03.082 "СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ" EООД
2006.03.08

CEVA Group започва своята дейност в България през 1993 г., като ветеринарното направление на търговското представителство на френския фармацевтичен концерн SANOFI. През 1999 г. фирмата-майка се отдели като чисто ветеринарна компания под името CEVA SANTE ANIMALE. За 10-годишното си успешно присъствие у нас “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД успя да завоюва голям пазарен дял, осигуряващ позиция №2 между фирмите-вносители на ветеринарни медикаменти. От началото на 2006 офисът в София има нов адрес!


2 PRIZER ANIMAL HEALTH - България
2006.03.08

Историята на Pfizer е съвкупност от нововъведения и приключения, поемане на риск и смели решения. Това е история за изграждането на една велика компания с благородното намерение да помага на хората да живеят по-дълго и да бъдат по-здрави. В началото на 50-те години Pfizer започва разработване и производство на продукти, предназначени за опазване здравето на животните. Pfizer Animal Health - неделима част от Pfizer Corporation - започна своята дейност в България през 2001 година.


 

 Новини

2 NFFE ПРОЛЕТНИ международни изложби на котки София 2012
2012.05.07

Националната Федерация по Фелинология (НФФ) организира своите ХХХІ и ХХХІІ международни пролетни FIFe изложби. Те ще се състоят на 12 и 13 май 2012. Меджународна съдийска бригада ще оценява качествата и поведението на котките. Очакваме ви!


2 ВЕЧЕ сме и във ФЕЙСБУК!
2012.05.06

За нас е удоволствие да ви съобщим, че вече сме част от най-голямата социална мрежа фейсбук. "Е, време беше!" ще кажат някои наши редовни читатели, с които обсъждахме тази идея. Вярваме, че съчетанието на двата медийни канала (сайт и фейсбук профил) ще ни даде чудесната възможност да обогатим още повече информацията за красивия и толкова влиятелен свят на котките - диви, домашни, днешни и отдавна изчезнали, която поднасяме на вас - нашите посетители и приятели!


2 WCF ПЪРВА национална изложба Велико Търново 2011
2011.07.14

На 23 юли 2011 в Двореца на културата и спорта “Васил Левски” във Велико Търново ще се проведе първата Национална изложба на котки, организирана от Съюза на фелинолозите в България WCF и клуб "Велико Търново" в чудесно партньорство с Община Велико Търново и с любезното съдействие за наградния фонд на EUКANUBA.


2 BULGARIAN ANIMAL TRANSPORT - за едно спокойно пътуване
2011.02.22

Най-после и у нас има специализирана фирма, която се занимава единствено с транспорт на живи животни от и за цял свят: Bulgarian Animal Transport. Офисът им се намира на летище София - удобството на всички, които искат да заведат или изпратят своя любимец някъде или животинка да достигне до новия си собственик. Bulgarian Animal Transport e член на най-влиятелната световна мрежа от фирми, занимаващи се с транспорт на живи животни: IPATA. Вижте подробностите!