Начало
 Новини
 Породи котки
 Хороскоп
 Ветеринар
 Конкурсът!
 PET индустрия
 KIS KIS за котки
 Любопитно
 Организации
 Арт и глезотии
 Библиотеката
 Списанието!
 Развъдници
 Links
 За контакти

RA

Lubimci

Helmi Flick Cat Photography

 

 Библиотеката

2 Книги за дива природа на други издателства
2006.03.08

За нас е чест да ви представим един много ценен партньор: "ЕВРОКНИГА"!
Те ще се грижат за поддръжката и разширяването на списъка с предлаганите в Библиотеката ни книги на английски език.
Всички книги, които ви представяме, можете да намерите или да поръчате в книжарница "ЕВРОКНИГА" в София на ул. "Пиротска" 52 или в офиса на фирмата в "Лозенец" на ул. "Рилски езера" 5.
Можете да се обадите на тел. 02 / 962 40 20 или да изпратите e-mail на адрес: eurobook.bg@abv.bg
Фирмата изпълнява и индивидуални поръчки за книги на чужди езици. Необходимо е само да знаете ISBN на интересуващото ви издание и името на издателството.
За повече информация ... изпратете им e-mail! :))

1. THE HANDBOOK OF CAT BREEDS

Любителите на домашните котки могат да научат много от наръчника за породите котки на Мария Костантино. В него ще намерите не само описанията на над 80 породи котки, но и много интересни факти за създаването на съвременните породи, за развитието им през вековете. Ще научите и полезни неща за анатомията, сетивата и поведението на различните котки. В края на наръчника има и речник с основни термини и понятия за тези миниатюрни хищници, както и за някои от най-големите фелиноложки организации по света. Информацията в наръчника е илюстрирана с над 230 цветни фотографии на породите домашни котки и на някои техни роднини в дивата природа.
Цена: 19 лева, издание с меки корици


2. SHARKS
Без съмнение това е прекрасна и атрактивна енциклопедия в много приятен почти джобен формат. Тя ще ви поведе уверено и компетентно из интересния и безмилостен свят на акулите. Ще научите много нови неща, ще видите чудесни илюстрации и подводни снимки на акули.
Енциклопедията
SHARKS e част от поредицата Home Reference Library на американското издателство Fog City Press. Освен тази книга в поредицата са включени и CATS, DOGS, BIRDS, DINOSAURS, Insects&Spiders, Reptiles& Amphibians, ASTHRONOMY.
Цена: 16 лева, с твърди корици


3.
THE SHELLS HANDBOOK
 
Почти всеки от нас се е изкушавал да събира по брега на морето миди, рапани, раковини и чудати по форма камъчета. Под прозаичното име THE SHELLS HANDBOOK се крие един омагьосващо красив свят с изумителни форми и с цветовете на дъгата. Авторът Кенет Вай  разказва за над 200 вида миди, рапани, раковини и охлюви от цял свят. Книгата е украсена с над 1000 прекрасни цветни снимки.
Морските миди са едни от най-красивите създания на природата на Земята.
THE SHELLS HANDBOOK ще ви възхити не само с поднесената богата и толкова любопитна информация, но и с прекрасното си оформление. И може би THE SHELLS HANDBOOK ще ви накара да мечтаете по-скоро да дойде лятната ваканция когато ще можете да ... събирате миди на плажа:))
Цена: 26 лева, луксозно издание с твърди корици


4. THE ULTIMATE GUIDE TO HORSE BREEDS

В огромната и прекрасна енциклопедия на Андреа Фицпатрик
са представени всички породи коне по света. Авторът разказва за произхода им, за конете, които са придружавали човечеството през вековете: бойните породи през войните, състезателните, товарните... Конете са неразривна част от историята на цивилизацията ни.
Енциклопедията съдържа много информация за правилното отглеждане, хранене и тренировки на коне за най-прочутите състезания в света. Самата Андреа Фицпатрик вече повече от 20 години отглежда и обучава състезателни коне в Южна Англия. Всичко, което ще прочетете за конете на тези почти 450 страници, е написано с много любов и уважение към техния свят.
Кит Хъгтън е професионален фотограф, който се специализира в снимките на коне. Негово дело са фантастичните илюстрации на тази енциклопедия на издателство
Island Books.
Цена: 32 лева, луксозно издание с твърди корици


catbg.net 2006
 

 

 Библиотеката

2 Добре дошли в нашата библиотека!
2006.03.08

2 Книги на български език
2006.03.08

2 Книги на английски език - енциклопедиите на издателство "REBO"
2006.03.08

2 Книгите на английски език на издателство "GRANGE"
2006.03.08

2 Книги за дива природа на други издателства
2006.03.08