Начало
 Новини
 Породи котки
 Хороскоп
 Ветеринар
 Конкурсът!
 PET индустрия
 KIS KIS за котки
 Любопитно
 Организации
 Арт и глезотии
 Библиотеката
 Списанието!
 Развъдници
 Links
 За контакти

RA

Lubimci

Helmi Flick Cat Photography

 

 Конкурсът!

2 Нашите партньори и приятели в този проект
2006.03.08

Почти като на церемонията на връчването на Оскарите и ние искаме да изразим своите благодарности. Но за разлика от американските актьори, ние правим това в началото и по време на конкурса! За да изкажем своето уважение към много важни за нас хора.

Благодарим на д-р Ивелин Маринов
тогава от BAYER България, днес от “Ветерин-България” - който още през 2004 г. ни окуражи, че ще има полза от такъв конкурс. 
Благодарим и на д-р Николай Славов и г-жа Диди Станева - фирма "ЛЕКООМ" - за това, че одобриха идеята ни още в най-суровия и вид, макар днес да не участват в този конкурс.
Благодарим на д-р Петко Цачев от “Ветерин-България” за проявената активност в помощ на идеята ни. Той ни даде наистина много ценни съвети, които послушахме! Д-р Цачев е приятел на електронното списание “За кучетата и любимите им собственици” още от 2003 г., когато за първи път работихме с него на Х Събор на ловното куче в с. Хитово.
Искаме СПЕЦИАЛНО да приветстваме двама наши нови партньори и да им благодарим за оказаното доверие:
Д-р Боян Губерков от “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ България” и д-р Светла Савова – представител на
PFIZER ANIMAL HEALTH за България. Надяваме се, че това е само първия ни съвместен проект.

Благодарим на Румен Статков, който е официален художник на конкурса. НА финала на конкурса ще разберете какво имаме предвид!

МЕДИИ - партньори на кокурса ни: 
Предаването "Внимание: животни!" по ДАРИК радио е основен наш партньор. Сътрудничеството ни с екипа на предаването носи радост за всички ни! 
Списание "Български ловецъ" - първата печатна медия, с която започна да работи електронното ни списание "За кучетата и любимите им собственици!". Повече за него вижте в секциите "БГ Ловецъ" и "За контакт"

Блaгодарим за съдействието и на Ангел Нейчев от www.dalportal.net
Благодарим за подкрепата на д-р Свилен Георгиев -  отговорен редактор на “Вестник за жената”. Нашата съвместна дейност едва започва, но сме сигурни, че ще постигнем чудесни резултати.

Списание "Моят приятел кучето" и неговата неуморна и изпълнена с ентусиазъм и добро настроение собственичка и главен редактор г-жа Ра. Тонева - ново за проекта ни, но толкова добре име.
Контактите ни са само от 7-8 месеца, но сме сигурни, че ще са от полза за всички собственици на кучета! Повече за списанието вижте в секция "Любопитно!". 


Подробното представяне на партньорите ни в Националния ветеринарен конкурс “Препоръчайте ни лекар!” фирмите
PFIZER ANIMAL HEALTH и “СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ България” с актуалните им координати за контакт можете да прочетете в същата секция: ”Конкурсът!”

В заключение искаме да подчертаем един много важен момент: При осъществяването на този проект, за който се надяваме, че ще бъде увенчан с голям успех, МНОГО внимателно подбрахме хората, към които да се обърнем за компетентно мнение и подкрепа. НЕ сме обикаляли подред по всички подходящи фирми, макар да имаме установени контакти с много голяма част от тях. Разбираме, че мнозина са предполагали (и очаквали) да обикаляме точно така. Напротив! Имахме възможността за избор, от която се възползвахме и чрез която постигнахме търсеното от нас единомислие с партньорите ни в този национален проект.

От екипа на dogbg.net

P/S Списъкът с хората, на които изказваме своята благодарност, най-вероятно ще се разширява по време на конкурса.

 

 Конкурсът!

2 Временни резултати от конкурса - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от СОФИЯ!
2006.12.31

2 Искам да участвам! КАК?
2006.08.28

2 Временни резултати - НОМИНИРАНИ ЛЕКАРИ от други градове
2006.08.28

2 Национален ветеринарен конкурс "Препоръчайте ни лекар!" ИДЕЯТА
2006.03.08

2 Наградените участници с мнение за лекар - първи жребий
2006.03.08

2 Нашите партньори и приятели в този проект
2006.03.08

2 "СЕВА АНИМАЛ ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ" EООД
2006.03.08

2 PRIZER ANIMAL HEALTH - България
2006.03.08