Начало
 Новини
 Породи котки
 Хороскоп
 Ветеринар
 Конкурсът!
 PET индустрия
 KIS KIS за котки
 Любопитно
 Организации
 Арт и глезотии
 Библиотеката
 Списанието!
 Развъдници
 Links
 За контакти

RA

Lubimci

Helmi Flick Cat Photography

 

 KIS KIS за котки

2 Най-новата серия сухи храни клас Premium KIS KIS SPECIALIST
2006.08.09

НОВО! KiS-КiS SPECIALIST Kitten Premium
Пълноценна суха храна за котки, добавки не са необходими. Подходяща е за всички породи малки котенца, както и за бременни и кърмещи котки. Свежда до минимум риска от поява на пикочно-каменна болест. НЕ съдържа консерванти.
КАЛОРИЧНОСТ: 4361 KKal/Kg
Препоръчва се от ветеринарните специалисти на Холандия.

KiS-КiS SPECIALIST Kitten Premium
е качествена суха храна
клас
Premium, приготвена на основата на пилешко месо и ориз, без консерванти. Тя е подходяща за храненето на котенца от всички породи. Идеалният баланс и високото качество на съставките с
a източник на високата хранителност, която повишава обмена на веществата и способства за по-добро храносмилане. Мастните киселини Омега-6 и Омега-З се намират в отпималното съотношение, необходимо за отлично храносмилане и максимално усвояване на витамините, а така също и за здрава кожа и косъм.
Храната е мазна (разбира се, съдържа само най-добрите сортове мазнини и масла), а добрите мазнини и масла влияят отлично на козината и чревния тракт. Ниското ниво на фосфор и магнезий максимално предотвратява възможността за поява на пикочнокаменна болест.
Храната съдържа FOS (фруктоза), която максимално подобрява храносмилането и гарантира на Вашето котенце сила и пълноценно развитие! Високата хранителна стойност прави тази храна подходяща и за бременни и кърмещи котки. Благодарение на структурата на храната, зъбите и венците ще станат по-здрави и по-чисти.
СЪСТАВ:
Растителни продукти (FОS мин.О,5%), зърна, месо и животински продукти, яйца и яйчени продукти, масла и мазнини, витамини и минерали, риба и рибни субпродукти, мая, екстракт от растителни белтъчини.
Гарантиран анализ:
Суровина от протеина 34,0 %;
суровина от мазнини 22,0 %;
суровина от пепел 6,8%;
сурова целулоза 2,0%;
влажност 8,0%;
калций 12,0 гр/кг;
фосфор 11,0 гр/кг;
натрий 4,5 гр/кг;
магнезий 0,8 гр/кг. 
ДОБАВКИ:
Витамин А (IU/kg) 22.000, витамин D3 (IU/kg) 2.000, витамин Е 120 mg/kg, витамин В1 22 mg/kg, витамин В2 7 mg/kg, витамин В6 4 mg/kg, витамин В 12 44 mкg/kg, витамин С 22 mg/kg, биотин 138 mкg/kg.
Лецитин 5
gr/kg, фолиева киселина 2.7 mg/kg, никотинова киселина 66 mg/kg, пантотенова киселина 11 mg/kg, холин 2 440 mg/kg, Мед (във вид на меден сулфат) 2.75 mg/kg, цинк 88 mg/kg, манган 17 mg/kg, желязо 83 mg/kg, селен 0.17 mg/kg, йод 0.66 mg/kg, таурин 1 100 mg/kg.

KiS-КiS SPECIALIST Kitten Premium НЕ СЪДЪРЖА добавки за овкусяване, оцветители и ароматизатори с химически произход и генно модифицирана суровина.
Винаги до хранатa на котенцето трябва да има поставен съд с прясна вода за пиене.  
Съдържа антиоксидантите ВНА/ВНТ, разрешени от ЕС.
Опаковка: 2 кг


НОВО!
KiS-КiS SPECIAIIST Adult Саt Premium
Пълноценна суха храна за възрастни котки, добавки не са необходими. Подходяща е за всички породи котки, за бременни и кърмещи котки, както и за кастрирани и стерилизирани котки.
Свежда до минимум риска от поява на пикочно-каменна болест.
КАЛОРИЧНОСТ: 4055 KKal/Kg
Препоръчва се от ветеринарните специалисти на Холандия.

KiS-КiS SPECIALIST Adult Cat Premium е качествена суха храна клас Premium, приготвена на основата на пилешко месо и ориз. Тя е подходяща за храненето на възрастни котки от всички породи без допълнителни добавки. Идеалният баланс и високото качество на съставките с
a източник на високата питателност на храната, която повишава обмена на веществата и способства за по-добро храносмилане, придава блясък на козината и еластичност на кожата. Намалява количеството на фекалиите.
Мастните киселини Омега-6 и Омега-З се намират в отпималното съотношение, необходимо за отлично храносмилане и максимално усвояване на витамините, а така също и за здрава кожа и косъм.
Храната е мазна (разбира се, съдържа само най-добрите сортове мазнини и масла), а добрите мазнини и масла влияят отлично на козината и чревния тракт. Много ниското ниво на фосфор и манган максимално предотвратява възможността за поява на пикочнокаменна болест.
Високата хранителна стойност прави тази храна подходяща и за бременни и кърмещи котки. Храната е с високо ниво на таурин, който е необходим за поддръжката на добрата функция на сърцето. Съдържа биотин, който придава на кожата гладкост и еластичност, на козината копринена мекота, а на очите блясък. Лицетинът подобрява храносмилането. Освен това храната притежава прекрасни вкусови качества.
Екстра: съдържа витамин С.

СЪСТАВ:
Растителни продукти, зърна, месо и животински продукти, яйца и яйчени продукти, масла и мазнини, витамини и минерали, мая, екстракт от растителни белтъчини.
Гарантиран анализ:
Суровина от протеина 28,0 %;
суровина от мазнини 16,0 %;
суровина от пепел 2.5%;
сурова целулоза 6,0%;
влажност 9,5%;
калций 10,5 гр/кг;
фосфор 8,0 гр/кг;
натрий 3,5 гр/кг;
магнезий 0,9 гр/кг. 
ДОБАВКИ:
Витамин А (IU/kg) 20.000, витамин D3 (IU/kg) 2.000, витамин Е 110 mg/kg, витамин В1 20 mg/kg, витамин В2 6 mg/kg, витамин В6 4 mg/kg, витамин В 12 40 mкg/kg, витамин С 100 mg/kg, биотин 125 mкg/kg.
Лецитин 5
gr/kg, фолиева киселина 2 mg/kg, никотинова киселина 60 mg/kg, пантотенова киселина 10 mg/kg, холин 2 300 mg/kg, таурин 1000 mg/kg, мед (във вид на меден сулфат) 2.5 mg/kg, цинк 80 mg/kg, магнезиев оксид 15 mg/kg, желязо 75 mg/kg, селен 0.15 mg/kg, йод 0.6 mg/kg.

KiS-КiS SPECIALIST Adult Cat Premium НЕ СЪДЪРЖА добавки за овкусяване, оцветители и ароматизатори с химически произход и генно модифицирана суровина.
Винаги до хранатa на котенцето трябва да има поставен съд с прясна вода за пиене.  
Съдържа антиоксидантите ВНА/ВНТ, разрешени от ЕС.
Опаковка: 2 кг

                                                 catbg.net 2006

 

 

 KIS KIS за котки

2 Prof Pet Corporation в България
2006.08.09

2 Най-новата серия сухи храни клас Premium KIS KIS SPECIALIST
2006.08.09

2 Витамини и минерали за котки с марката KIS KIS
2006.08.08

2 Серия сухи храни за котки KIS KIS BULK Standart
2006.08.08

2 Серия сухи храни за котки KIS KIS SELECTION
2006.08.08